Prima pagină » Oare ce va spune lumea?

Oare ce va spune lumea?

„Oare ce va spune lumea?”

Cu riscul de a suna a clișeu, această întrebare a distrus vise. Multe vise. Și, într-o oarecare măsură, mă regăsesc și eu în această situație.

Ce înseamnă, de fapt, să asculți ce spune lumea”?

Înseamnă să nu îți urmezi visul, de teama de a nu da greș.

Înseamnă să nu te expui, de teama de a nu te face de râs.

Înseamnă să nu mai faci nimic, pentru că lumea vorbește.

Da. Lumea vorbește. Și lumea vorbește indiferent dacă faci ceva bine sau nu, indiferent dacă te machiezi sau nu, indiferent dacă porți tocuri sau pantofi sport, indiferent dacă îți prinzi părul sau nu, indiferent dacă muncești sau nu, indiferent. Și lista poate continua la nesfârșit.

Ce va spune lumea?

Nu întâmplător am ales ca acesta să fie primul articol de pe blog.

Acest blog nu a luat naștere mai devreme de teama răspunsului la întrebarea „oare ce va spune lumea?”. Bun, ce va spune? Cel mai probabil că nu am ce căuta în acest domeniu, că nu știu să scriu, că articolele sunt prea lungi, că articolele sunt prea scurte, că subiectele nu sunt de interes, că …

De ce a luat naștere acum?

Pentru că mi-am dat seama de faptul că, și cu acest blog și fără el, lumea tot vorbește.

Oare ce va spune lumea?
Oare ce va spune lumea? Nimic! Enjoy today!

Și aceasta nu este singura situație în care am evitat să fac ceva de teama răspusului la întrebarea oare ce va spune lumea?. Au fost și altele. Și au fost multe.

Referindu-ne la oameni, în general, acesta este motivul principal pentru care multe persoane nu reușesc în viață. Nu reușesc pentru că nu încearcă. Nu încearcă pentru că le este teamă: dar ce va spune x / y dacă fac asta?”.

Și, până la urmă, ce au spus?

Trebuie să înțelegem că viața noastră și succesul nostru nu depinde decât de noi. Singura persoană care te va ajuta să te ridici de jos, să mergi mai departe, să îți îndeplinești obiectivele ești TU. Da, totul depinde de tine și nu de ce zice restul lumii.

Suntem diferiți. Nu putem fi toți la fel. Avem gusturi diferite. Avem păreri diferite. Iar ăsta e un lucru bun. De ce?

Pentru că, în acest fel, avem de unde alege. Dacă nu îți place o persoană, treci mai departe și urmărește o altă persoană, una care îți place și cu care rezonezi.

Fă orice te face fericit(ă). Iubește-te. Respectă-te. Urmează-ți visul. Croiește-ți drumul către obiectivele tale. Ocolește obstacolele în stilul tău. Bucură-te de starea de împlinire și fericire.

Și lasă lumea să vorbească.

Tu când ai ascultat ultima oară de ce spune lumea?

Și, până la urmă, ce a spus?

Împărtășește povestea ta în secțiunea de comentarii. Experiența ta poate ajuta și alte persoane care se află într-o situație asemănătoare.

Nu te mai rețin decât un minut!

Introdu adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos pentru a afla primul noutățile care apar pe blog.

Andreea Romaniuc

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: