Prima pagină » Să tragem linie |#MomentulAdevarului

Să tragem linie |#MomentulAdevarului

Ultimele zile din an sunt cu și despre rezoluții, despre ce am reușit și ce nu am reușit în anul care se sfârșeste.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu personal ador momentul ăsta, când trag linie și îmi dau seama câte lucruri minunate am reușit să realizez și care au fost planurile care nu mi-au ieșit.

2021 a fost un an plin pentru mine, cu schimbări majore. Uitându-mă în urmă, pot spune că 2021 a fost un nou început.

Am început anul 2021 prin a mă muta din orașul natal, orașul în care se află toate personalele dragi, într-un loc unde nu cunoșteam pe nimeni. Aveam nevoie de asta. Anul acesta, la 26 de ani, am simțit nevoia să ies complet din zona de confort. Și acum îmi dau seama că a fost o alegere foarte bună!

Aceasta a fost, cel mai probabil, cea mai mare realizare de anul acesta, pentru care sunt extrem de recunoscătoare.

2021 a fost anul în care am cunoscut oameni noi, oportunități noi, anul în care am avut cele mai frumoase colaborări, anul în care mi-am luat permisul de conducere și prima mașină, anul în care am început să fac mai multe lucruri pentru mine decât pentru ceilalți. Și sunt atât de recunoscătoare pentru absolut tot!

Nu în ultimul rând, 2021 este anul în care a luat naștere și acest blog.

Cum va fi 2022? Pentru 2022 am planuri mărețe, dar realizabile. Va fi un an mult mai bun decât 2021, din toate punctele de vedere. Și sunt sigură de asta!

Mi-am pus deja toate planurile pe hârtie, cu strategii clare pe care să le urmez pentru a îmi atinge obiectivele. Mă simt mai motivată și mai determinată ca oricând!

Tu ți-ai stabilit rezoluțiile pentru anul următor?

Dacă ar fi să descrii anul 2021 într-o singură frază, cum ar suna aceasta?

Andreea Romaniuc

12 thoughts on “Să tragem linie |#MomentulAdevarului

  1. Felicitări și succes!
    Cred că anul acesta poate fi numit complicat, haotic. Cu toate astea, am mers pe drumul nostru și am făcut propriile alegeri.

  2. La multi ani tie si blogului tau! 2021 a fost un an frumos si complex cu suisuri si coborasuri, dar l-am trecut cu bine. Speram ca 2022 sa fie un an mai bun cu sanatate si realizari. La multi ani!

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: