Site icon Andreea Romaniuc

Rujul roșu – o stare de spirit

Anunțuri publicitare

E foarte bine cunoscut faptul că rujul roșu este un accesoriu indispensabil oricărei doamne sau domnișoare.

Indiferent de nuanța de roșu sau de textura rujului, acesta se potrivește pentru orice ocazie, orice ținută, orice machiaj.

În schimb, din punctul meu de vedere, rujul roșu este mai mult decât atât. Rujul roșu este atitudine. Rujul roșu este o stare de spirit.

De câte ori ți s-a întâmplat să îți schimbi starea de spirit imediat ce ai pus un ruj roșu pe buze?

Ei bine, mie mi s-a întâmplat de foarte multe ori! Și încă mi se întâmplă ca, atunci când nu am o zi foarte bună, să mă machiez dimineața, să îmi pun un ruj roșu și să îmi schimb imediat starea de spirit. Atât de ușor, de parcă aș apăsa pe un buton.

Personal, iubesc rujul roșu mat. Nu sunt în mod neapărat fana machiajelor foarte stridente, dar sunt de părere că a purta un ruj roșu nu este niciodată prea mult.

Ceea ce îmi place cel mai mult la a îl purta este faptul că scoate în evidență cele mai importante elemente ale feței: ochii și zâmbetul.

Am încercat foarte multe rujuri, de unele am fost mulțumită, de altele nu. Recent, am descoperit rujul roșu mat de la Farmasi, pe care, de ceva timp, îl port în fiecare zi.

Bineînțeles, gama conține o varietate de nuanțe, nu doar roșu.

Ceea ce îmi place foarte mult este faptul că nuanțele sunt foarte pigmentate, textura este plăcută, mată, și, nu în ultimul rând, este foarte rezistent.

Este produsul de make-up indispensabil. Și nu în ultimul rând, este foarte accesibil.

Tu l-ai încercat?

Nu te mai rețin decât un minut,

Introdu adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos pentru a afla primul noutățile care apar pe blog.

Exit mobile version