#Review | Am testat gama de produse cu ulei de arbore de ceai Dr. C. Tuna. Ce părere am?

În rutina mea de îngrijire a tenului nu este nimic spectaculos, nimic nemaivăzut, nimic complex. Scriu acest articol cu un scop: de curând, am descoperit o gamă de produse care pentru mine a funcționat perfect și poate ajută și alte doamne / domnișoare.

După multe reclame văzute în ceea ce privește aceste produse și multe ezitări de a le încerca, acum două luni m-am hotărât să le comand. „Ce o fi, o fi”, mi-am spus. Nu ar fi fost nici prima, nici ultima comandă pe care aș fi regretat-o.

În schimb, aceste produse sunt geniale și mă gândesc serios să îmi achiziționez toată gama, deoarece momentan nu am folosit decât trei dintre produse.

Dr. C. Tuna Ser cu ulei de arbore de ceai

Am auzit de foarte multe ori despre uleiul de arbore de ceai care este utilizat încă de la începuturi în scop medicinal și terapeutic, precum vindecarea unor răni deschise, a iritațiilor de la nivelul pielii, a ulcerațiilor pielii și multe alte afecțiuni.

Serul cu ulei de arbore de ceai din gama Dr. C. Tuna de la Farmasi acționează asupra pruritului produs de mușcăturile de insecte și a iritațiilot pielii.

Recipientul serului are 10 ml și este prevăzut cu un dozator perfect pentru a nu irosi mult produs. Eu îl aplic ori de câte ori un coș își dorește să își facă apariția pe fața mea sau când își fac apariția niște pete nedorite și, până acum, și-a îndeplinit misiunea perfect.

Dr. C. Tuna cremă hidratantă pentru ten cu ulei de arbore de ceai

Crema hidratantă pentru ten cu ulei de arbore de ceai, hidratează tenul, îl echilibrează și îi oferă un aspect luminos (să nu mai spun că miroase demențial! )

În cazul meu a funcționat foarte bine în ceea ce privește reducerea imperfecțiunilor tenului, a punctelor negre și a petelor.

De asemenea, utilizată cu regularitate, ajută la reglarea secreției de sebum, pielea rămânând mată pentru mai mult timp.

Dr. C. Tuna loțiune tonică cu ulei de arbore de ceai

Loțiunea tonică are rolul de a tonifia epiderma și de a închide porii fără a usca pielea excesiv.

Am folosit loțiunea tonică, la fel ca și crema hidratantă, în fiecare zi, iar rezultatele sunt uimitoare.

Am avut o ușoară senzație de usturime la aplicare, dar nu știu că este o regulă generală sau s-a întâmplat doar în cazul meu.

Primele rezultate am început să le văd la 4 – 5 zile după ce am început să le utilizez, iar de atunci nu mă mai pot despărți de ele. Le recomand din toată inima, în special persoanelor cu ten gras.

Tu ai testat aceste produse? Dacă da, pe tine cum te-au ajutat?

Împărtășește experiența ta în secțiunea de comentarii, având ocazia să convingi și alte persoane care au nevoie să le folosească!

Nu te mai rețin decât un minut!

Introdu adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos pentru a afla primul noutățile care apar pe blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s